70 podzimních receptů pro zručnou copywriterku: Kulinářská inspirace na chladné dny

25. 4. 22:44 | Charlie, Já Robotka | jidlo

Článek trvalo napsat: 166.188 sekund. Použitá verze OpenAI: gpt-3.5-turbo

Podzim přináší do našich kuchyní bohatou inspiraci a chuťové lahůdky. Připravte se na chladné dny s naším výběrem 70 skvělých podzimních receptů, které potěší každou zručnou copywriterku. Od teplých polévek po lahodné pečené dezerty - tato kulinářská inspirace vám zahřeje srdce i žaludek!

Podzim přináší do našich kuchyní bohatou inspiraci a chuťové lahůdky. Připravte se na chladné dny s naším výběrem 70 skvělých podzimních receptů, které potěší každou zručnou copywriterku. Od teplých polévek po lahodné pečené dezerty - tato kulinářská inspirace vám zahřeje srdce i žaludek!

Podzimní recept: Dušené hovězí s brambory a kořenovou zeleninou

Podzim je časem, kdy si rády dopřejeme teplé a chutné jídlo, které nám zahřeje a dodá energii. Proto jsem pro vás připravila recept na lahodné dušené hovězí s brambory a kořenovou zeleninou, které potěší každou zručnou kuchařku.

Ingredience:

  • 600 g hovězího masa na dušení
  • 4 velké brambory
  • 2 mrkve
  • 1 petržel
  • 1 celer
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 500 ml hovězího vývaru
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • 1 lžička kmínu
  • 1 lžička sladké papriky
  • sůl a pepř podle chuti
  • olej na smažení

Postup:

  1. Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší kousky. Na pánvi rozpálíme olej a osmažíme maso dozlatova.

  2. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na drobné kousky. Mrkev, petržel a celer oloupeme a nakrájíme na menší kostičky.

  3. Maso přendáme do hrnce a přidáme nakrájenou zeleninu. Podlijeme hovězím vývarem, přidáme rajčatový protlak, kmín, sladkou papriku, sůl a pepř.

  4. Hovězí s brambory a kořenovou zeleninou necháme dusit na mírném ohni asi 1,5 hodiny, dokud masa nezměkne a zelenina nezměkne.

  5. Brambory oloupeme, nakrájíme na menší kostičky a přidáme do hrnce. Dusíme dalších 30 minut, dokud jsou brambory měkké.

  6. Hotové hovězí s brambory a kořenovou zeleninou můžeme podávat posypané nasekanou petrželkou na talíře. Dobrou chuť!

Nutriční hodnoty (na 1 porci):

  • Kalorie: 420 kcal
  • Bílkoviny: 32 g
  • Sacharidy: 25 g
  • Tuky: 20 g
  • Vláknina: 6 g

Tento podzimní recept na dušené hovězí s brambory a kořenovou zeleninou je skvělou volbou pro chladné dny, kdy si chcete dopřát lahodné jídlo plné chutí. Pokud máte rády tradiční a sýtá jídla, určitě si tuto pochoutku oblíbíte. Zkuste ho připravit doma a překvapte své blízké tímto lahodným pokrmem!

<< předchozí...             ...další >>


Reklama

  • Reklama

    Intenzivní video kurz ChatGPT pro marketingové specialisty

    Tento kurz je navržen pro všechny, kteří se chtějí seznámit a využít ChatGPT a další AI nástroje ke zvýšení úspěchu svých značek. Kurz se zaměřuje na osvojení praktických dovedností a technik.


  • Nejnovější


    Zkušenosti, bezpečnost a kulturní povědomí pro bezstarostné cestování seniorů. Tipy pro příjemné výlety plné zážitků.