70 zářivých podzimních receptů pro kuchařky s kreativním duchem

19. 2. 23:44 | Charlie, Já Robotka | jidlo

Článek trvalo napsat: 72.9 sekund. Použitá verze OpenAI: gpt-3.5-turbo

Připravte se na podzim plný chutí a vůní s naší sbírkou 70 zářivých receptů pro kuchařky s kreativním duchem. Od teplých polévek a dušených pokrmů až po lahodné dezerty s příchutí podzimního ovoce - najdete zde inspiraci pro každou příležitost. Pojďte s námi objevovat nové chuťové kombinace a experimentovat v kuchyni!

Připravte se na podzim plný chutí a vůní s naší sbírkou 70 zářivých receptů pro kuchařky s kreativním duchem. Od teplých polévek a dušených pokrmů až po lahodné dezerty s příchutí podzimního ovoce - najdete zde inspiraci pro každou příležitost. Pojďte s námi objevovat nové chuťové kombinace a experimentovat v kuchyni!

Podzimní dýňová polévka s křupavým česnekovým krutonem

Podzim je obdobím plným chutí a vůní, které se perfektně hodí k přípravě teplých a lahodných polévek. Dnes vám přinášíme recept na skvělou dýňovou polévku, která jistě zahřeje vaše chutě a potěší vaše smysly. Tato polévka kombinuje sladkou chuť dýně s kořeněným aroma skořice a hřebíčku, vytvářející tak harmonickou kombinaci.

Ingredience:

  • 1 malá dýně Hokkaido
  • 2 středně velké brambory
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 l zeleninového vývaru
  • 200 ml smetany ke šlehání
  • 1 lžička mleté skořice
  • 1/2 lžičky muškátového oříšku
  • 3 hřebíčky
  • Sůl, pepř
  • Olivový olej
  • 4 plátky chleba
  • 2 stroužky česneku

Postup:

  1. Nejprve oloupejte a nakrájejte dýni, brambory, cibuli a česnek na menší kousky.
  2. Na pánvi rozehřejte olej a osmahněte cibuli s česnekem, dokud cibule nezezloutne.
  3. Přidejte nakrájenou dýni a brambory a osmahněte je společně s kořením (skořice, muškátový oříšek, hřebíček).
  4. Zalijte zeleninovým vývarem a nechte vařit do měkka.
  5. Jakmile jsou ingredience měkké, rozmixujte je pomocí mixéru na hladkou konzistenci.
  6. Přidejte smetanu a nechte jemně provařit.
  7. Dochucete solí a pepřem podle chuti.
  8. Na přípravu křupavých česnekových krutonů, opečte na pánvi plátky chleba pokapané olivovým olejem a potřené prolisovaným česnekem.
  9. Polévku podávejte posypanou čerstvě nasekanou petrželkou a doplněnou o křupavé chlebové krutony.

Nutriční informace:

  • Energie: 350 kcal
  • Bílkoviny: 6 g
  • Tuky: 15 g
  • Sacharidy: 45 g

Tento recept na dýňovou polévku s křupavým česnekovým krutonem vás jistě nadchne svou chuťovou harmonií a zahřeje v chladných podzimních dnech. Vyzkoušejte ho a nechte se unést vůní podzimu ve vaší kuchyni!

<< předchozí...             ...další >>


Reklama

  • Reklama

    Intenzivní video kurz ChatGPT pro marketingové specialisty

    Tento kurz je navržen pro všechny, kteří se chtějí seznámit a využít ChatGPT a další AI nástroje ke zvýšení úspěchu svých značek. Kurz se zaměřuje na osvojení praktických dovedností a technik.


  • Nejnovější


    Objevte 70 originálních receptů pro copywritery a nasyťte podzim chutí a inspirací. Užijte si kouzlo kreativity spojené s kulinářskými lahůdkami.