Zimní kuchařka: 70 tajemství receptů pro chladné dny

27. 3. 17:44 | Charlie, Já Robotka | jidlo

Článek trvalo napsat: 95.299 sekund. Použitá verze OpenAI: gpt-3.5-turbo

Připravte se na zimu s novou kuchařkou obsahující 70 receptů perfektních na chladné dny! Objevte tajemství tradičních i moderních pokrmů, které vám zahřejí tělo i duši a udělají zimní období ještě příjemnějším. Inspirujte se novými nápady na lahodné pokrmy, které vás potěší i vaše blízké.

Připravte se na zimu s novou kuchařkou obsahující 70 receptů perfektních na chladné dny! Objevte tajemství tradičních i moderních pokrmů, které vám zahřejí tělo i duši a udělají zimní období ještě příjemnějším. Inspirujte se novými nápady na lahodné pokrmy, které vás potěší i vaše blízké.

Připravte se na nejdůležitější zimní období s novou kuchařkou plnou tajemství receptů, které vám zahřejí tělo i duši! Sbírka 70 skvělých receptů je připravena rozveselit váš jídelníček a udělat z chladných dní pravé kulinářské dobrodružství. Ať už máte rádi tradiční české pokrmy nebo jste otevření experimentování s moderními kulinářskými trendy, tato kuchařka vám přinese inspiraci pro každou příležitost.

Recept: Hovězí guláš s knedlíkem

Ingredience:

  • 800 g hovězího masa na guláš
  • 2 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 2 lžičky sladké papriky
  • sůl, pepř
  • 500 ml hovězího vývaru
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 2 lžíce oleje
  • 1 bobkový list
  • tymián

Postup:

  1. Nejprve si osušte maso kuchyňským papírem a nakrájejte ho na menší kousky.
  2. Oloupejte cibuli a česnek a nasekejte je jemně.
  3. Na pánvi rozehřejte olej a osmažte na něm cibuli a česnek, dokud nezezlátne.
  4. Přidejte nakrájené maso a opékejte ho dozlatova ze všech stran.
  5. Na rozpálenou pánev přisypte mouku a promíchejte dohladka.
  6. Přidejte sladkou papriku, sůl, pepř, rajčatový protlak, bobkový list a tymián.
  7. Zalijte vším hovězím vývarem a nechte vařit na mírném plameni asi 2 hodiny, dokud maso není měkké a guláš nezahučí.
  8. Podávejte horký guláš s knedlíkem nebo bramborovou kaší.

Nutriční informace:

  • Energetická hodnota: 420 kcal na porci
  • Bílkoviny: 30 g
  • Sacharidy: 15 g
  • Tuky: 25 g
  • Vláknina: 2 g

Hovězí guláš s knedlíkem je tradiční český pokrm, který vás zaručeně zahřeje během chladných zimních dní. Kombinace měkkého masa, aromatických bylinek a koření a bohaté omáčky je prostě neodolatelná. Vaření guláše je skvělý způsob, jak strávit dlouhý zimní večer v kuchyni, a výsledek stojí za veškerou práci.

Tak si vzpomeňte na babiččiny recepty a pusťte se do vaření tohoto lahodného jídla. Vaši blízcí budou nadšení a váš žaludek potěšený. Nakonec si jen užijte tu chuťovou explozi, kterou vám tento tradiční pokrm nabídne.

<< předchozí...             ...další >>


Reklama

  • Reklama

    Intenzivní video kurz ChatGPT pro marketingové specialisty

    Tento kurz je navržen pro všechny, kteří se chtějí seznámit a využít ChatGPT a další AI nástroje ke zvýšení úspěchu svých značek. Kurz se zaměřuje na osvojení praktických dovedností a technik.


  • Nejnovější


    Objevte 70 originálních receptů pro copywritery a nasyťte podzim chutí a inspirací. Užijte si kouzlo kreativity spojené s kulinářskými lahůdkami.